Looking For Anything Specific?

Header Ads

Penafian

Hak cipta Artikel, Maklumat, Bahan di Blog Suri Rumah - Keluarga Dan Kerjaya

Segala penulisan di dalam blog ini adalah pendapat saya melainkan jika diberitahu sebaliknya. Semua maklumat dalam artikel di Blog Suri Rumah - Keluarga Dan Kerjaya ini hanyalah sekadar perkongsian santai.

Anda perlu mendapat kebenaran daripada saya sekiranya anda ingin menyalin sepenuhnya artikel tersebut ke mana-mana media termasuk blog, laman sesawang, majalah, akhbar, poster, brosur atau mana-mana media cetak atau media atas talian. 

Rujukan atau keratan artikel dengan meletakkan kredit sumber dari Blog Suri Rumah - Keluarga Dan Kerjaya dibenarkan dengan syarat ianya tidak diubahsuai untuk mengelakkan sebarang percanggahan maklumat.

Blog Suri Rumah - Keluarga Dan Kerjaya sentiasa berusaha untuk menghormati hak milik dan hak cipta orang lain, ini termasuk bahan-bahan seperti artikel, gambar, muzik, video atau bahan-bahan lain yang digunakan dalam artikel-artikel atau bahagian dalam laman ini. 

Pihak Blog Suri Rumah - Keluarga Dan Kerjaya juga berhak mengubahsuai kandungan bersesuaian dengan kualiti yang dipraktiskan oleh pihak saya. Sekiranya terdapat sebarang masalah atau pertanyaan mengenai perkara ini, pihak anda boleh hubungi saya dengan menggunakan halaman ini.

Penggunaan Maklumat

Anda bersetuju untuk membaca dan menggunakan semua maklumat yang diperolehi dari laman web ini atas tanggungjawab anda sendiri. Saya tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kehilangan, kerosakan atau kerugian secara langsung atau tidak langsung yang timbul akibat daripada atau berkaitan dengan penggunaan blog ini.

Saya akan sentiasa cuba menyampaikan maklumat pada tahap yang sebaiknya, namun sebarang kesilapan penulisan atau kecuaian tidak dapat dielakkan dan bukan disengajakan. Saya tidak bertanggungjawab untuk penerbitan semula kandungan yang terdapat di blog ini di laman sesawang lain atau media tanpa kebenaran.

Pembaca digalakkan membuat kajian sendiri sebelum membuat kesimpulan berdasarkan pembacaan artikel yang disediakan atau diterbitkan semula di dalam blog ini.

Penulisan Komen

Saya berhak untuk mengedit atau memadam mana-mana komen yang dikemukakan kepada blog ini tanpa notis termasuk:
  • Komen yang disifatkan sebagai spam
  • Komen tidak senonoh
  • Komen mengandungi bahasa atau ayat yang boleh menyinggung sensitiviti kaum atau agama yang lain
  • Komen yang menyerang seseorang individu atau organisasi
  • Komen yang berbaur perkauman
  • Komen yang tidak ditulis dengan ejaan yang betul
  • Komen yang tidak difahami

Polisi penafian dan kerahsiaan ini ditulis dan sah pada 31 Mei 2020, ianya mungkin diubahsuai dari masa ke semasa mengikut kesesuaian tanpa sebarang notis. Pihak anda bertanggungjawab untuk merujuk semula halaman ini sekiranya terdapat ubahsuaian yang dibuat.